Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!
Szűrés:
Egy oldalon kérdés jelenjen meg.

Mindenki volt már szerelmes egy bizonyos vagy akár több bizonyos ponton az életében. Aki azt mondja, hogy nem, az vagy nem mond igazat, vagy nem is tudja, hogy szerelmes volt. Aki már átélte az vágyik rá, hogy újra átélje, aki még nem az pedig arra vágyik, hogy végre megtapasztalhassa. Különleges érzés, megrendítő erejű, áthatő, nagyszerű és egyedülálló. A szerelem ugyan akkor sötét verem is ahogy mondani szokták, valóban, sok fájdalommal, lelki gyötrelemmel járhat egy elmúlt, vagy sohasem viszonzott szerelem.

Kérdező Utolsó vál. Válaszok
Bódi tesók kik ők?
indította:
Intima
Beka
6 hónappal ezelőtt
2
A szerelemnek tényleg múlnia kell mindenképpen? Megcsömörlés
indította:
Terki
Still
több, mint 7 évvel ezelőtt
3
Hirdetés

Aki úgy érzi, hogy még nem volt sohasem szerelmes, annak feltétlenül át kell élnie a szerelem érzését legalább egyszer élete során. A szerelem felvillanyoz, egészen más színben látjuk a világot mint egyébként. Minden színesebb, minden könnyedebb, minden barátságosabb és érdekesebb. Egyszerűen minden, minden, a hétköznapi problémák is sokkal kisebb súlyúak akkor, amikor szerelmesek vagyunk. Persze a szerelmet megtalálni sem könnyű, bár sokan azt mondják, hogy nem is kell keresni, jön az majd magától.

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Lapozz!
Első 1Utolsó
Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!