Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!
Szűrés:
Egy oldalon kérdés jelenjen meg.

A nemi betegség egy nagy és sajnos sokakat érintő témakör. Számtalan különböző típusú nemibetegség létezik. Vannak gombák, baktériumok és vírusok által okozott nemibetegségek is. Mindegyik nemibetegségnek más a terjedési módja, más a fertőződés mikéntje.

Kérdező Utolsó vál. Válaszok
Elkaphatok még egy HPV-t?
indította:
Szandika1980
Ravaszdi
több, mint 2 évvel ezelőtt
3
Mikor hagyjam abba a kezelest?
indította:
Kkky
Ravaszdi
több, mint 5 évvel ezelőtt
1
Hirdetés
Kitütések a szemérem dombon
indította:
andras321
ancsimacsek
7 évvel ezelőtt
1
Fáj a bal herém, lehet prosztata betegség?
indította:
Noni
dubaj888
több, mint 7 évvel ezelőtt
3
Szifilisz hogyan, milyen úton terjed? Mik a tünetei?
indította:
Alida
Polecat
több, mint 7 évvel ezelőtt
3
Pisiszex től nemi betegséget el tudok kapni? Orálisan is.
indította:
pisiszex
andras321
több, mint 2 évvel ezelőtt
6
Szemölcsök az ánuszom körül
indította:
füzesitimi
Ravaszdi
több, mint 7 évvel ezelőtt
4
Konditeremben elkaphatok valamit?
indította:
ancsimacsek
Ravaszdi
több, mint 2 évvel ezelőtt
4
Gomba vagy mi fertőzött meg
indította:
Anonym
vikkalany
több, mint 7 évvel ezelőtt
10

Talán az egyetlen ami közös a nemi betegségekben az az, hogy alaposan képesek megkeseríteni az ember életét. Megkeseríteni és megnehezíteni és sokszor akár súlyosan veszélyeztetni is képes az életünket egy nemi úton terjedő betegség. Nagyon gyakoriak a baktériumok által okozott nemi betegségel. Ezek között vannak olyanok melyek "csupán" némi kellemetlen folttal járnak, esetleg viszketnek, csípnek. Mások viszont akár súlyos, kóros elváltozásokat is okozhatnak a nemi szerven. Ezekről mind-mind beszélni kell. Sohasem tudhatjuk, hogy pontosan milyen nemi betegséget kaptunk el, mindegyik betegségnek más a fertőzési útja és mások a tünetei. Illetve minden nemi problémának más a lefolyása az úgynevezett lappangási ideje is. Feltétlenül orvoshoz kell fordulnunk ha bármilyen elváltozást látunk a nemi szervünkön vagy bármi furcsát, szokatlant érzünk egy nemi együttlét után. Egyes nemi úton terjedő betegségeknek pár óra, másoknak akár több év a megjelenési ideje. Kérdezz vagy válaszolj mások kérdéseire a nemi betegségek kapcsán!

Nemi betegség

Kiütések, szemölcsök, csípő érzés vizeléskor, foltok, viszketés, nemibetegségek amikről beszélni kell. Kérdezz bátra, anonim módon, tabuk nélkül. HPV, HIV, Tripper, Kankó és egyéb nemibetegségek.


Hirdetés

Lapozz!
Első 1Utolsó
Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!