Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!
Szűrés:
Egy oldalon kérdés jelenjen meg.

A különböző nemi betegségek terjedése fontos kérdés hiszen nemi betegség és nemi betegség között nagy eltérések lehetnek a terjedést pontos módját illetően. Vannak nemi betegségek melyek a hüvelyi váladékkal terjednek, vannak melyek csak a végbél szövetein keresztül jutnak be a szervezetbe és a sort hosszasan folytathatnánk. Szinte minden nemi betegségnek más a pontos terjedési módja, máshol és másképp jutnak be a szervezetbe. Vannak nemi betegségek melyek akár már egy szinte pillanatnyi aktus alatt is átjutnak a fertőzött személy szervezetéből a partnere szervezetében, mások rendszeres és intenzív aktus esetén is csak kis de nem nulla eséllye. Fontos beszélnünk a nemi betegségek terjdésének pontos módjáról, kritikus kérdés az, hogy ezeket pontosan ismerjük és átlássuk.

Kérdező Utolsó vál. Válaszok
Elkaphatok még egy HPV-t?
indította:
Szandika1980
Ravaszdi
több, mint 2 évvel ezelőtt
3
Szifilisz hogyan, milyen úton terjed? Mik a tünetei?
indította:
Alida
Polecat
több, mint 7 évvel ezelőtt
3
Hirdetés

Kérdezz bátran a nemi betegségek terjedéséről. Kérj tanácsot másoktól vagy válaszolj mások kérdéseire a nemi betegségek terjdése, átjutása kapcsán!

Nemi betegség

Kiütések, szemölcsök, csípő érzés vizeléskor, foltok, viszketés, nemibetegségek amikről beszélni kell. Kérdezz bátra, anonim módon, tabuk nélkül. HPV, HIV, Tripper, Kankó és egyéb nemibetegségek.


Hirdetés

Lapozz!
Első 1Utolsó
Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!