Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Vonzódom az egyik barátnőmhöz, de nem tudom mit tegyek

Az a kérdés, hogy mit tegyek az egyik barátnőm kapcsán akihez pár hónapja vonzódon. Még sosem voltam nővel, a pasikat szeretem, most is van barátom. Szeretném megcsókolni a barátnőmet és akár tovább is menni ennél. Jó lenne vele ezt megbeszélni, csak picit tartok attól, hogy nemet mondana és ártana a barátságunknak...

Indította: füzesitimi majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#10

majdnem 8 évvel ezelőtt

füzesitimi: Köszönöm mindenkinek a sok választ a kérdésben. Persze született pár minősíthetetlen, szexista, buta választ is, de az ilyen trollokkal nem szabad foglalkozni. Lényeg, hogy agyalok még a dolgon aztán lehet, hogy lépek is valamit a barinőm kapcsán :)) drukkoljatok!!!

0 0
Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#9

majdnem 8 évvel ezelőtt

Polecat: Beszéld meg vele, ha van egy kis szerencséd akkor nyitott lesz egy kis lezbi kalandra :)) jók ezek a kalandok :PP

0 0
Elfogadott válasz
andras321 Haladó

#8

majdnem 8 évvel ezelőtt

andras321: Válasz a(z) #7 hozzászólásra:
OK, ezt inkább nem is minősítem,. Remélem lesz nekd is barátnőd egyszer, nekem már van ;)

0 2
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#7

majdnem 8 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Andráska nem bunkózok, csak véleményt nyilvánítok, pontosan úgy ahogy te is. Szerintem tedd magad örzőlángra és húzzál vissza az emós kis barátaidhoz!

1 2
Elfogadott válasz
andras321 Haladó

#6

majdnem 8 évvel ezelőtt

andras321: Válasz a(z) #4 hozzászólásra:
Nem tudm miért kell bunkózni a nőkkel, lehet, hogy nincs barátnőd? Vannak felnőtt férfiak akiknél a barátnő hiánya ugyan azt váltja ki mint anno az oviben :DD elég gáz... Inkább menj el csajozni péntek szombat este..

0 3
Elfogadott válasz
andras321 Haladó

#5

majdnem 8 évvel ezelőtt

andras321: Nem hiszem amúgy (bár tudom ezt nem kérdezted), hogy leszbikus lennél pusztán azért, mert vonzódsz az egyik barátnődhöz.

Szerintem próbálj meg vele beszélni és vedd rá a kalandra, ártani nem árthat :)

0 3
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#4

majdnem 8 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Látom hölgyeim, hogy most hirtelen én lettem a nagy közös ellenség, a közellenség! Tudjátok mit, üljetek bele egy vibrátorba és relaxáljatok, jót tesz a kis buta agyatoknak!

0 2
Elfogadott válasz
Barbiee Újonc

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

Barbiee: Ne foglalkozz senkibel Timi, nincs ebben semmi különleges! Nyugodtan mond meg neki és legyetek boldogok! Ravaszdi te pedig huzzál el a sunyiba, igazi prosztó bunkó vagy!

0 3
Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

füzesitimi: Válasz a(z) #1 hozzászólásra:
Kedves Ravaszdi: azért írtam erre az oldalra (bár lehet, hogy hiba volt), mert anonim módon szerettem volna választ, tanácsot kapni egy valós problémámra amiben tanácstalan vagyok. Bár sejthettem volna, hogy egy ilyen oldalon lesznek trollok mint ahogy sajnos mindenhol vannak. Ha nem tudsz értelmesen hozzászólni akkor inkább ne is írj semmit. Halál izléstelen amit írsz. És nem, nem vagyok prűd, egyszerűen nem bírom az alpári pasikat.

0 5
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Érdemes lenne elmenned a piacra, venni 1 jó nagy kígyóuborkát és feldugni a picsájába a barátnődnek! Na, ezt javaslom!

0 5

Hasonló kérdések

Női szex

Mindent a női szexualitásról. Női orgazmus, szex általában, szenvedély és minden más! Minden nőnek vannak időnként kérdései, problémái a szex kapcsán, tedd fel a kérdésed bátran!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!