Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!
Szűrés:
Egy oldalon kérdés jelenjen meg.

A terhesség vagy ahogy régen mondták, a gyermekáldás minden nő életében egy különleges állapot. Fantasztikus élmény, szinte egészen más tudatállapot az anyaság, az anyává válás folyamata. Sokan nagyon sokat várnak és tesznek azért, akár külső segítséggel is, hogy végre, valahára megtörténjen a csoda, megtörténjen a teherbe esés. Sajnos szintén sokan vannak olyank is, különösen a tinik körében akik kifejezetten nem szeretnének teherbe esni, ez az azonban mégis megtörténik. A nem kívánt terhesség sajnos nagyon gyakori, általános probléma mind a magyar fiatalok, mind a világ más országainak tinédzserei körében. Nagyon fontos beszélnünk, nagyon fontos kérdeznünk a terhességről, bármilyen korban legyünk is éppen és bármilyen kérdésünk, problémánk merüljön is fel.

Kérdező Utolsó vál. Válaszok
Terhesen lehet szexelni? A magzat nem károsodik?
indította:
Leila
Ravaszdi
több, mint 7 évvel ezelőtt
4
Megszakításos módzserrel csináltuk, de kiderült belém is került sperma, lehetek terhes???
indította:
Barbiee
Ravaszdi
majdnem 8 évvel ezelőtt
2
Hirdetés

Nagyon sok fontos tudnivaló van a terhesség kapcsán. A terhestornától kezdve a megfelelő nőgyógyász kiválasztásán át egészen a helyes táplálkozásig terhesség alatt számos fontos kérdést kell feltennünk és megválaszolnunk. Segíts másokon ha már túl vagy legalább egy gyermekáldáson és szeretnéd megosztani a tapasztalataidat. Kérdezz bátran ha áldott állapotban vagy akár szerettél volna teherbe esni, akár akaratodon kívül estél teherbe. Kérdezz bátran és kapj választ a problémáidra! Ne késlekedj, hiszen ne feledd, már nem kizárólag a saját életedért felelsz hanem a benned növekvő gyermeked életéért is.

Női szex

Mindent a női szexualitásról. Női orgazmus, szex általában, szenvedély és minden más! Minden nőnek vannak időnként kérdései, problémái a szex kapcsán, tedd fel a kérdésed bátran!


Hirdetés

Lapozz!
Első 1Utolsó
Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!