Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Terhesen lehet szexelni? A magzat nem károsodik?

Ötödik hetes terhes nő vagyok és egyelőre a párommal nem szexeltünk ezen időszak alatt, mert félünk, hogy a baba károsodhat. Sok mindent hallottam már ezzel a témával kapcsolatban, kiváncsi lennék olyan véleményére is aki már járt ebben a cipőben. A férjem amúgy szerencsére kívánatosnak tart, tetszik neki, hogy a várandóság alatt a kebleim is teltebbek, nagyobbak lettek. Még én is sokkal jobban kívánom a szexet mint terhesség előtt, egyszerűen állandóan szerelmeskednék mint egy tinédzser lány. Mégis a férjemmel közösen félünk tőle, hogy károsodhat a baba a szex közbeni mozdulatoktól, ezt pedig mindenképpen szeretnénk elkerülni, akkor inkább önmegtartóztatunk. Nektek mi a véleményetek? Előre is köszönöm a segítséget.

Indította: Leila több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Orálisan tuti lehet!

0 0
Elfogadott válasz
Stex Újonc

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Stex: Szerintem lehet, de csak hátulról és nem durván.

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Én már két szülésen is túl vagyok és bizton állíthatom, hogy a szeretkezés teljes mértékben megengedett a várandóság ideje alatt is. Annyi jó tanácsom azért mindenképpen van, hogy az első időszakban, amikor még nem látványos a pocak, akkor bármilyen poizícióban lehet szexelni. Persze csak ha mind a két fél kívánja, de ilyenkor sem lehet durván, erőszakosan csinálni, finoman, kedvesen kell a partnerrel bánni, a babát az anyaméh védi.

Később, amikor már látványos a pocak, akkor kényelmesebb ha oldalról vagy hátulról történik a behatolás és a misszionárius pózt pedig hanyagolni érdemes. Ennek mindössze kényelmi okai vannak. Az biztos, hogy ha kívánjátok a terhesség idején is a szexet, akkor nem kell önmegtartóztatás. :)

Sok nő az áldott állapotában a hormonoknak köszönhetően nem kivánja annyira a szexet mint korábban vagy éppen ellenkőzen, ahogy nálad is történt. Ez egy állapot, amit jól is ellehet tölteni. :)

0 1
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Engem is kifejezetten izgatnak a terhes nők, sokkal izgatóbbak ilyenkor, a szép, telt cickók...hm:) Szerintem nyugodtan lehet szexelni ebben az időszakban is!

0 2

Hasonló kérdések

Női szex

Mindent a női szexualitásról. Női orgazmus, szex általában, szenvedély és minden más! Minden nőnek vannak időnként kérdései, problémái a szex kapcsán, tedd fel a kérdésed bátran!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!