Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Egyszerűen nem tudom, hogy mit vegyek a barátnőmnek

Tudom, nem feltétlenül illik ide, de karácsonyi parám van. Nagyon szeretem a barátnőmet, úgy érzem jól ismerem is, de egyszerűen fogalmam nincs, hogy mit is kéne neki vennem karácsonyra. Ebben kérem a segítségeteket! Nagyon szereti a filmeket és mivel egy csajsziról van szó, nyilván a ruhákat is. Ja és a klasszikus zenét, chopin stb stb. Kb 50,000 ft.ot tudok szánni a dologra. Már egyszerűen mindenkinek megvettem a karácsoníi ajándékot, de neki nem tudom, hogy mit vegyek!

Indította: Polecat több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
dubaj888 Újonc

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

dubaj888: Szerintem ami minden nőnek egy örömteli dolog lehet az egy wellnes hétvége, én legalábbis biztosan nagyon örülnék neki. Gondold át, hogy a közös utazásaitok során mi volt az a hely ami nagyon tetszett neki és menjetek el oda újra!

0 0
Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Polecat: Válasz a(z) #1 hozzászólásra:
Köszönöm, de azért ezzel még nem vagyok igazán kisegítve, bááár, a kuponos oldal nem is rossz ötlet!!!

0 1
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: 50.000 forint bőven jó, keressél valami kuponos oldalt.

0 2
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Szerintem vegyél neki élményt, azaz például egy wellnest, hosszú hétvégét. Ezzel biztosan nem lősz mellé és örülni fog a karácsonyi ajándéknak.

0 2

Hasonló kérdések

Párok

Párkapcsolati kérdések és problémák. Szerelem, randizás, elfogadás, tolerancia, minden ami egy párkapcsolatban felmerül.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!