Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Nagyon sok a vita és a feszültség köztem és a barátnőm között, mit tegyek?

Nagyon sok a veszekedés a kapcsolatunkban pedig szeretjük egymást. Nem tudom mit tegyek. Úgy érzem a sok vita ami a legkissebb dolgokból is kipattanhat nagyon sokat árt a kapcsolatunknak. Sőt biztos vagyok abban, hogy rombolja, öli az egész kapcsolatunkat. Mit tehetenék? Miért van ott az a cipő, miért ide tetted a poharat, ilyen és ezekhez hasonló egészen banális apró hülyeségekből pattannak ki óriási viták. Egyszerűen engem is felőröl az egész pedig szeretem a barátnőmet és tudom, hogy ő is szeret engem. Mit tehetnék???

Indította: andras321 több, mint 6 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
nemtudom! Újonc

#1

több, mint 6 évvel ezelőtt

nemtudom!: 2 dolgot!
Amikor kirobban 1 ien vagy a végletekig folytatod a veszekedést mig már sem te sem ö nem tud felhozni ujabb veszekedös témát... a filmekben beválik felejtsd is el :)

A másik az hogy hozz össze 1 napot amikor nincs otthon takarits ki főzz vagy rendelj kaját
fürödj meg és amikor hazaér várd meg ha van gyerek ne legyen utban (aludjon vagy pterold el othonrol)
ültesd le a párod és mond meg mit érzel iránta és mond el neki ugyanazt amit ide irtál nyugodtan mond meg neki hogy félsz hogy felörli a kapcsolatotokat ez a sok veszekedés félsz hogy elveszitheted
és beszéljétek meg! Minden kapcsolatba kellenek kompromisszumok de az apró kedvességek kicsi meglepetések ienkor segithetnek hogy ne a pici problémákra hanem a kapcsolatotok fontosságára felhivja a a figyelmeteket ! Elárulhatod neki hogy már az interneten is rákerestél a témára mert ezzel elárulod neki hogy mennyire nagyon nem szeretnéd elvesziteni őt!
én ezt tenném de rajtad áll részletek hijján csak ennyit mondhatok!

0 0

Hasonló kérdések

Párok

Párkapcsolati kérdések és problémák. Szerelem, randizás, elfogadás, tolerancia, minden ami egy párkapcsolatban felmerül.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!