Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

hogyan csajozzak?

Hogyan kezdjek bele újból a csajozásba? Tudjátok, résztvevő voltam egy viszonylag hosszan tartó kapcsolatba, amiből nehezen keveredtem ki, és hűséges voltam, nem léptem félre. Most viszont már itt az ideje továbblépni, és ebben kérném segítségeteket, hogy hogyan kezdjek bele. (régebben nagyon ment, de már nem a 2010-es éveket irunk.. :))

Indította: Saman majdnem 6 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#1

több, mint 5 évvel ezelőtt

Intima: Nem hiszem, hogy elfelejtettél csajozni :), mindössze kicsit alább hagyott a bátorságod és elkényelmesedtél. Próbáljál meg társkeresőkre (pl.: Badoo, Tinder, stb) regisztrálni és azon keresztül kialakítani kapcsolatokat. Másik lehetőség, hogy hétvégén szórakozóhelyen teli önbizalommal de megfelelő alázattal is könnyen lehet ismerkedni. Simán az utcán, tömegközlekedési eszközön is ismerkedhetsz, ha úgy érzed, hogy kölcsönös a szimpátia mind a két félről.

0 0

Hasonló kérdések

SOS!

Sürgős intim problémád merült fel? Hirtelen jött kiütés, párkapcsolati probléma, esetleg nem vagy tisztában az érzéseiddel? Tedd fel a kérdésed SOS!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!