Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Mikortól hat biztosan a symicia fogamzásgátló?

Sziasztok! A segítségetek kérném, nem régen kezdtem el szedni a Symicia nevű fogamzásgátlót. Az első levéllel teljesen beszedtem, reagált is rá a szervezetem. Most a második levél 6. tablettájánál tartok. Mind a kétszer a ciklus 5. napján kezdtem szedni. Kérdésem, hogy mikortól VÉD BIZTOSAN? A nőgyógyász nem adott konkrét választ (1-2 hónap), viszont a latexre allergiás vagyok, és szeretnék már együtt lenni a párommal.

Indította: T.Petra23ki több, mint 6 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Beka Újonc

#2

4 hónappal ezelőtt

Beka: Symicia fogamzásgátló esetében szerintem 1 hónapot mindenképpen várjál. Amúgy az egyik legmegbízhatóbb fogamzásgátló én is ezt szedem 14 éves korom óta.

0 0
Elfogadott válasz
Jilean Újonc

#1

6 évvel ezelőtt

Jilean: Én is a Symicia fogamzásgátlót használom. Én úgy tudom, hogy ha a menzesz második napján veszed be, akkor már 5-6 nap múlva védve vagy.

Más portálokon úgy olvastam, hogy két hetet mindenképpen érdemes várni a fogamzásgátló szedésétől számítva. Szerintem az a biztos, hogy 1 hónapot vársz, akkor biztos nem lesz nem kívánt terhesség.

0 0

Hasonló kérdések

SOS!

Sürgős intim problémád merült fel? Hirtelen jött kiütés, párkapcsolati probléma, esetleg nem vagy tisztában az érzéseiddel? Tedd fel a kérdésed SOS!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!