Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Elkaphatok nemi betegséget úgy, hogy elcsúszik az óvszer?

Az a problémám, hogy nemrég lefeküdtem egy nővel akiről tudom a társaságból, hogy elégé sokat szexel és picit tartok attól, hogy elkaphattam valait tőle. Használtam óvszert viszont a dolog közben azt vettem egyszer csak észre, hogy hirtelen elcsúszott, nem jött le de kicsit lecsúszótt a péniszemről a cucc. Namost így akkor persze hozzáérhetett a hüvelyéhez a farkam. És ugye mmint azt tudjuk a hüvelynedvekből lehet ezeket a szarságokat elkapni. Szóval a kérdésem az, hogy elkaphattam e a valamit úgy, hogy picit lecsúszott a gumi... szerintetek?

Indította: organka több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Szerintem elkaphattál simán, mivel közvetlenül érintkezett a nemiszervet a másikéval. Javaslom a biztonság kedvéért, hogy menjél el orvoshoz ha tényleg ennyire céda ez a hölgy, mert sok olyan nemibetegség van, aminek nem azonnal jönnek elő a jelei.

0 0
Elfogadott válasz
aktuárius Újonc

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

aktuárius: A legtöbb nemibetegség elkapásához azért szerintem a pénisz nedves része kell, hogy érintkezzen a hüvelynedvvel, de azért sok olyan is van ami a verejtékmirigyeken keresztül terjed, pl a HPV is ilyen ami úgy legjobb esetben is szemölcsöket okoz a péniszen és az un. szeméremdombon... SZóval csak óvatosan. Bár ha csak egy kicsit elcsúszott akkor még nem feltétlenül lesz gáz..

0 0

Hasonló kérdések

Szex, eszközök

Szexuális segédeszközök minden mennyiségben. Szexjátékok típusai, termékek, márkák, férfi és női játékok, eszközök. Kérdezz bátran vagy mondd el a véleményed!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!