Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

vettem még karácsonyra egy vibrátotort...

Még karácsonyra vetttem egy vibrátort a barátnőmnek, de egyszerűen nem mertem még odaadni neki, tudom gyerekes vagyok... Attól félek, hogy rosszul reagálna rá. Bár elég oldott a szexuális életünk, de mégis félek attól egy kicsit, hogy ezen megsértődne vagy rossz néven venné a dolgot, ezt mindenképp szeretném elkerülni. 22 éves csajról van szó, úgy vettem, hogy tudom miket szeret az ágyban, olyan igyekeztem neki venni, mármint olyan vibrátort ami ezeket lehetőleg tudja, úgy és ott tud igaztni ahol az neki különösen jó... Szóval abban vagyok tanácstalan, hogy végük odaadjam e neki a vibrátort... szerintetek?

Indította: Polecat több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Stex Újonc

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Stex: Micsoda hülye ötlet, honnan veszed, hogy szüksége van vibrátorra? Megalázó! Szép kis barátnő vagy mondhatom..

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Semmi szégyelni való nincsen abban, hogy vibrátort vettél neki, ez nem azt jelenti, hogy nem kívánatos, mindössze a természetes önkielégítési ingerre adsz neki egy megfelelő és hatékony megoldást. Ennyi, nem kell ezt túl ragozni, bátran add neki oda a vibrátort.

0 0
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Anonym: Add neki oda, egy vibrátor mindig jól jön, üljön bele. :)

0 0

Hasonló kérdések

Szex, eszközök

Szexuális segédeszközök minden mennyiségben. Szexjátékok típusai, termékek, márkák, férfi és női játékok, eszközök. Kérdezz bátran vagy mondd el a véleményed!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!