Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

A csajokat tényleg nem érdekli a leszbi szex?

Egy hölgy ismerősömmel beszélgettem a minap és arról volt szó, hogy mennyire vonzó a nők számára a leszbi szex... azt mondta, sőt, határozottan állította, hogy a nők számára egy másik nővel szexelés bizony egyáltalán nem vonzó... ez szerintetek mennyire igaz?? csak mert megint más nőktől már azt hallottam nem is egyszer, hogy valójában nagyonis vonzó számukra az, hogy legalább egyszer kirpróbálják egyszer egy másik nővel a szexet.... mi az igazság?? :)) hol lehet az igazság???

Indította: Polecat több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
HobbyPiercer Újonc

#2

több, mint 6 évvel ezelőtt

HobbyPiercer: Rossz a kérdés. Nem lehet ilyen általánosan feltenni. Mindenki izlése egyedi.

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Szerintem ez attól függ, hiszen van olyan nő, akinek a szexuális kultúrájába ez belefér, sőtt, kifejezetten izgatja, míg van olyan akit pedig taszít ha két azonos nemű személy intim közelségbe lép egymással.

Személyszerint engem taszít, pontosabban nem izgat, de nem ítélem el azokat, akit ez izgat.

0 0

Hasonló kérdések

Tévhitek

Tévhitek az élet minden területén vannak, de talán sehol sincs olyan sok félerérték, legenda, fals és téves információ mint a szexualitás körül. Kérdezz, hogy tisztánn láss, válaszolj, hogy segíts másokon!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!