Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!
Szűrés:
Egy oldalon kérdés jelenjen meg.

Minden a terhességről, bármilyen kérdésed merüljön is fel itt bátran felteheted. Ha babát vársz vagy még csak a gyermekvállaláson gondolkodsz, nyugodtan tedd fel kérdéseidet. Ha nem tudod pontosan mivel jár a terhesség, ha nem sikerül teherbe esned, ha félsz egy születési rendellenességtől, ha a védőnői gondozás kapcsán van kérdésed, ne hezitálj, tedd fel bátran. A terhesség kapcsán is sok tévhit él az emberek fejében, pontosan ezért fontos, hogy kérdezz mielőtt cselekednél. Ha úgy érzed terhes vagy de nem vagy benne egészen biztos, akkor is kérdezz bátran.

Kérdező Utolsó vál. Válaszok
Igaz, hogy fogamzásgátlótól hízhat az ember?
indította:
Barbiee
Intima
majdnem 8 évvel ezelőtt
3

Ha a terhességi teszt elvégzése kapcsán van kérdésed, akkor is kérdezz bátran. Ha nem tudod, hogy a terhességi tesztet mikor érdemes először megcsinálnod, kérdezz bátran. A terhesség nem játék nem csak a saját hanem már a születendő gyermeked életéért is felelsz. Ezért különösen fontos, hogy kérdezz a gyermekvállalás kapcsán.

Tévhitek

Tévhitek az élet minden területén vannak, de talán sehol sincs olyan sok félerérték, legenda, fals és téves információ mint a szexualitás körül. Kérdezz, hogy tisztánn láss, válaszolj, hogy segíts másokon!


Hirdetés

Lapozz!
Első 1Utolsó
Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!